Referentie

Ik probeer met een regelmaat referentie te vragen aan de mensen die bij mij in de praktijk komen. Hierbij vraag ik ze open & eerlijk een korte beschrijving te geven hoe zij een behandeling, cursus, workshop of arrangement hebben gevonden. Met toestemming mag ik deze op mijn site plaatsen om u als eventueel toekomstig bezoeker van mijn praktijk, cursus of arrangement een indruk krijgt van wat ik doe en hoe men het ervaart.


Sandra, Ontspanningsmassage 60 minuten:

" Bedankt voor het weer compleet voelen van m'n lichaam en de rust in m'n hoofd"


Jan & Elly,  Arrangement, 60 minuten massage :

"Even een avondje ontspannen : Koffie + koekje, duo massage om en om. Even lezen - sapje - snoepje - fruit en kwark - heerlijk. Alles smaakte goed en voelde ook goed.

Dank je wel  Christien!  


Caroline uit Zutphen, heeft de cursus "Leren masseren: gevolgd : 

"De massage cursus heb IK ALS EEN FEEST ERVAREN CHRISTIEN. Heldere kennisoverdracht, in een warme veilige sfeer, op een idyllische plek, met een lieve vriendin om mee en op te oefenen…..WAT WIL EEN MENS NOG MEER?

Christien heeft toverhanden en verstaat de kunst iets van haar toverkunsten over te brengen op leken zoals ik.

Mijn kinderen zijn gevallen voor de massages die ik ze geef inmiddels en ook mijn echtgenoot vaart er wel bij.

De aangeleerde grepen blijken zelfs verlichten te geven aan mijn eigen lijf als dat soms gewenst is.

CHRISTIEN DOET IN ALLES DE NAAM VAN HAAR PRAKTIJK EER AAN TOP; MEER DAN TOP!!!  Een feestje om jezelf of anderen als heerlijke verwennerij cadeau te doen".

Yolanda uit Zutphen, heeft de cursus 'Leren masseren' gevolgd :

  "Een leerzame, ontspannen cursus , en voor dat je het weet gebruik je bepaalde technieken die je in deze cursus geleerd hebt, vaker toe dan dat je
   ooit gedacht had. De cursus wordt in een prachtige omgeving op een relaxed, helder en ontspannen manier gegeven. EEN ECHTE
   AANRADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"